Inschrijvingen 2013 

MANUFACTUUR - Venlo


Bedrijfsnaam:
2.0 Architecten

Website:
www.2.0architecten.nl

Categorie:
Bedrijfsgebouwen

Opdrachtgever:
Leolux

Architect/Ontwerper:
E. Schellevis

Systeem- /aluminium leverancier(s):
Alcoa Architectuursystemen & Smolenaers Nederweert

Gevelbouwer /Schrijnwerker:
Jongen Venlo & Smolenaers Nederweert

Datum aanvang renovatie:
Juni 2012

Einddatum renovatie:
Januari 2013

Manufactuur: plaats voor creatieve inspiratie
April 2013 - Designproducent Leolux, 2.0 Architecten en HME Import Agency hebben hun gezamenlijke onderkomen betrokken. Onder de naam Manufactuur vormen zij als onafhankelijke partners een nieuw creatief hart voor iedereen die zoekt naar mooie en innovatieve oplossingen op het gebied van wonen, werken en leven. De architect en de importeur van Herman Miller werkplekmeubilair nemen eind december hun intrek in de voormalige, compleet gerenoveerde, fabriekshal van Leolux. Het hoofdkantoor van Leolux blijft op deze plaats gevestigd. De productievestigingen liggen een paar honderd meter verderop.
Krachtige synergie
Manufactuur wordt het centrum van inspiratie en creativiteit in Venlo. Jeroen Sanders, voormalig directeur van Leolux en initiator van Manufactuur, licht het concept verder toe: ‘De naam Manufactuur staat voor ambacht, creatieve vaardigheden en unieke dingen doen. Iets wat goed bij ons past.’ Architect Eric Schellevis hoopt met deze samenwerking meer contacten te leggen op andere segmenten van de markt. ‘Manufactuur wordt echt een platform voor design’, aldus de directeur van 2.0 Architecten.

Manufactuur: plaats voor creatieve inspiratie
April 2013 - Designproducent Leolux, 2.0 Architecten en HME Import Agency hebben hun gezamenlijke onderkomen Manufactuur betrokken. Onder de naam Manufactuur vormen zij als onafhankelijke partners een nieuw creatief hart voor iedereen die zoekt naar mooie en innovatieve oplossingen op het gebied van wonen, werken en leven. De architect en de importeur van Herman Miller werkplekmeubilair nemen eind december hun intrek in de voormalige, compleet gerenoveerde, fabriekshal van Leolux. Het hoofdkantoor van Leolux blijft op deze plaats gevestigd. De productievestigingen liggen een paar honderd meter verderop.

Krachtige synergie
Manufactuur wordt het centrum van inspiratie en creativiteit in Venlo. Jeroen Sanders, voormalig directeur van Leolux en initiator van Manufactuur, licht het concept verder toe: ‘De naam Manufactuur staat voor ambacht, creatieve vaardigheden en unieke dingen doen. Iets wat goed bij ons past.’ Architect Eric Schellevis hoopt met deze samenwerking meer contacten te leggen op andere segmenten van de markt. ‘Manufactuur wordt echt een platform voor design’, aldus de directeur van 2.0 Architecten.Hoofdsponsor Sponsors Met dank aan